Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

Monday, 31 December 2012

Last Day 2012,Then Meet 2013

assalamualaikum,
hai u all,
 okay everything is over... i mean aku budak lepasan spm..seronokkan?? yaka??
tapi aku memang dok ingat lagi la kat member2 aku di SMKPT..yjeah really..
i'm not unspeakable, seriously,
zaman sekolah sgt bermakna weyhh wt aku...aku memang suka gila..lepaih ni xdak la usik mengusik dgn kwn,xdak la cikgu nk tegur lagi slp kita...

okayy tahun 2012 cptkan masa berlalu... ermm, no more school, no more homework...HAHAHA..(gelak jahat)... my adik ksian awok sbb es0k bangun awai.... harap berjaya.. ala nk berjaya u must do something to  yourself..right?? study2 jgn x study...
aku  harap pengalaman dulu  mematangkan usia...
kadang orang lain suka menunding jari bila kita dok buat silap.. kemon lah babe.. gua cilap cikit ja pun..
yang mai nak kutub aku bagai tu apahal?? adess... taktau nk kata pa dah aihh...hrmm,,

masa aku exam memang xdak masa nak online..sibuk wt preparation utk spm...memang sibuk dgn aktiviti mengulang kaji... kalau online pon curi2 ja..hahah(dan lagi la aku ni..haissh)
memang kebiasaan...tabiat lat tuu...kihkkih..weyhh bagi la peluang aku online puaih2 weyhh!! abih spm dah kot...
btoii dak hampa???hahaha..ecececehh....keoverran melanda...(sorry terlebih excited ceq nk type nya..

haa niee...bye 2012.....
jumpa  2013...
aku harap usaha aku selama ni membuahkan hasil..harap2 tercapai segala impian yang selama ini terkubur ..
aku ni bukan jenih budak pandai ..staill straight A ja dlm exam...tp aku ni sederhana ja..tp niat,azam dan nekad  tu ada untuk berjaya..x semestinya kita gagal..kita akan gagal wt selamanya...kalau berkehendakkan utk memperbaiki diri..inshaALLAH kita akan dpt....cuma cepat atau lambat ja..right??
masih panjang lagi kehidupanku...malas nak pikiaq nak cari keja..pikiaq nak cri tmpat belajaq lebih better kan??
itu abah gua yg kasi gua mkn...wakawaka.....
okayhh...fullstop ja lah kat sini...rasanya ini sahja story and nasihat dariku...

salam sayang
NUR ATIKAH..



Wednesday, 5 September 2012

SALAM SYAWAL

ASSALAMUALAIKUM..
hye peeps,
rasanya dah bersawang aku punya blog...hehe..x ayat dh nk guna..
okay..aku tgh sibuk buat preparaation untuk SPM..
ckp pasai SPM ja buat aku cuak..
serius beb aku takut sgt...
tapi itulah hidup..kalau nak berjaya mesti do something to ourself kan??
jangan mengharapkan bulan jatuh keriba..jgn gelakkan aku..aku low sikit ayat peribahasa nie..he3

tak terlambatkan untuk aku ucapkan selamat hari raya adilfitri maaf zahir batin..
raya pertama aku beraya di rumah tok aku..
ala kampung aku tu  dkt ja puns...
area sungai petani ja..he2
hurm, tahun ni raya macam tu ja...
besalah nk trial waktu..and skarang pon aku tgh trial...
x habis lagi minggu dpn hbs la exam..
okay malaih la cek nak taip panjang lebaq..
jom usha gmabq cek di pagi raya..


aku and my eldest sister...di pagi syawal menuju ke masjid..


di dalam masjid ..tenang je muka saat itu..

haa...meyh cek nak habaq yang kanan dari tepi tulah aku,sebelah my beloved mother,my eldest sister and my eldest brother.. kami jenih sporting bila tangkap gambaq  tu aku yang kata bukan depa ni..he3..


 abah and mak.. cek sayang mak abah.. dekat rumah mak long..

 aku dok wt teruk bole (dalam hati malu2 kucing)..he3 adik kecik kuat merajuk and kakak aku

nie family aku yang tercinta...family first okay !!  aku suka saat nie.. sweet gitu..
edit by:  naziera tajidin


tudung raya aku..pashimana: purple  sweet gitu kaler yg aku pilih ni..(perasan bebenor)
 okay la..tak larat dah nak cerita nie..
ada keja lagi nk dibuat...haha..
 salam sayang,
nur atikah..

Sunday, 3 June 2012

:)

salam,
hye,
dah lama x update blog..
lama aku menyepi..
hahah...
yang aku ckp 'sehari lagi ' tu kan sebenarnya nak habaq kata hari lahir aku..
sorry lambat ckp..

cuti 2 minggu..
minggu 1 aku dok umah ja...minggu nie nak pegi umah mak sedara aku..
hihih..
keja seni aku serius x siap lagi..cikgu pon dok swuh siap cpt2...
by the way..aku besa ja pon..tapi aku akan siapkan jugak...
okay aku rasa setakat nie sajalah kodd..
malaih nak type bnyak2..huhuh...
:D
okeyyy
~kbhaaaiiii~

Wednesday, 4 April 2012

Sehari Lagi !!

hye..
assalamualaikum,,
hurmmm, rasanya dah berbulan da kowt aku x update..heheh..(busy ker??)tak kowtt..
alhahamdulillah rasanya...okay tarikh 29/3/2012 adalah tarikh NOOR SUHAIZA  berpindah sekolah.
serius sedih... sedih yang teramat..nak wat macam mana..
dia kena pindah sebab rumah dia pun kena pindah so dia buat keputusan nak cari sekolah dekat sikit...
okay kepada sue..aku nak hang belajar sungguh nowhh...
walaupun kita terpaksa b'pisah..aku tetap ingat hang..
thanx sesangat coz sudi jadi kawan aaku..
walaupun kawan biasa..
hang sentiasa di hatiku...

haa,,today nak gitau sikit nie..esok adalah hari bersejarah dalam kamus hidupku...
thanx allah coz until now i'm still breathe..
alhamdulillah..
syukur !!
 aku harap sangat biaq esok segalanya perangai buruk aku dah takdak..
mesti hampa dok tanya2 aku nie dok citer pa tatau..
kalau nk tau...kita tunggu esok..
kalu takdak aral melintang aku  update lagi ye..
okeyy..aku rasa kat sini jelah kowtt...tentang tittle kat atas !!
heheh..okayy..da2
salam sayang,
atikah...

Friday, 27 January 2012

muka aku bajet cun !!

assalamualaikum,
hye ,
hurmm,lagi sehari ja lagi nk bukak skolah..aduh,,,rasa cpat la plak..
masa la nie pantas skali..usia pon semakin berganjak plak...
memang cepatkan..yg muda jd tua yg kecik jadi besaq..
haa... hampa nak tgk dak muka yg  bajet cun nie?heheeh...



                               
keja skolah pon belom buat..malas nohh aku??
aku mmg malas kalu nk wt keja skolah...tp kalu online laju...baca novel laju....
caya tak??/
novel novel hebat..yg best2 je...
heheheh...
k takat nie jelah....ye...jumpa nanti...
k bhai~
salam sayang,
tikah

Monday, 23 January 2012

hye  assalamualaikum,,,
hye....heheeh..ngeee...
tatau nak habq pa...saja seronok2 dok gegeh kat blog nie...
tadi my couisin cousin kawin....hehehe..
kiranya td memamg tadak kat umah la...p kenduri....

tulah kalu nk ikut aku memang nak buat len blog..i mean nk buat blog satu lagi..kiranya nk ada dua blog...
hehehe pulun nowh aku?
gegeh nak buat blog pulak...bukan blog nie huduh !!
jeles tgk depa buat blog punya smart....
hmm,,,nak men ternet puas2 pon mlm nie ja..esok maybe xleh men dah...
memang problem gila...ternet tu pon satu
macam mana buleh p terblock....mmg la x boh duet g..tp samapai cmtue skali...mmg SHIT !!
huh terlebih suda !!
awad la aku jadik lagunie tatau ??
tau la nk exam...
hmm, nk focus spm lak...
ternet perkara kedua...
apa yg penting kerjasama berjaya !!
tapa la ngantuk da kowtt...heheh
bye 
salam sayang,
tikah

Saturday, 21 January 2012

lama ku meninggalkan blog ku...rindu kau blog!

assalamuaikum,,,,
hye,
hmmm,,da lama x update blog lebh kurang 1 bulan lebih...
sebab aku x leh nak guna ternet..ternet gelong...
aduhai...
haaa...sedihnya citer ombak rindu...tapi best...memang x jemu la...tak tau la hampa tgk cmna..
tp bagi best dan sedih...
   masa aku x online ada la sikit aku  terfikir nak buat something..hikhik..
 ‎"kita memang ditakdirkan sebagai kawan...
tapi akan ku buktikan bahawa kawan itu bisa menjadi cinta antara dua insan yang lain"
(dipetik dari karyaku 'bukan ku pinta')
 
OKEYY....JGN KOMPLEN...HEHEHE..JUST SERONOK JA
bye,